mainlogo

Åbningstider:

 

Mandag kl. 08.00 - 17.30
Tirsdag kl. 08.00 - 17.30
Onsdag kl. 08.00 - 16.00
Torsdag kl. 08.00 - 16.00
Fredag kl. 08.00 - 15.00

Banegårdspladsen 1, 1. sal

4700 Næstved

Telefon: 5572 1939

reception@sundmund.dk

Om klinikken

Velkommen til Banegårdspladsens Tandklinik Næstved - en tandklinik, der er centralt beliggende i byen lige ved stationen. Det er let at komme til os med både bus og tog. En stor parkeringsplads med gratis parkering gør det endvidere nemt at parkere bilen. Som en ekstra service har vi etableret elevator fra gadeplan til 1. sal, således at eventuelle handicaps ikke er en hindring for at blive behandlet hos os.

Klinikkens personale består af tre tandlæger, tre tandplejere, fire klinikassistenter, en klinikassistentelev og én receptionist/bogholder. Vi lægger stor vægt på at være i besiddelse af kompetent, engageret og tillidsfuldt personale, således at du som patient altid kan føle dig tryg. Vores succeskriterie er, at du som patient får den bedste oplevelse, rådgivning og behandling – lige fra du træder ind ad døren til du forlader klinikken. Vi sætter derfor en stor ære i, at klinikkens personale løbende efter- og videreuddannes, således at vi som tandklinik til hver en tid kan opfylde dine behov og ønsker som patient.

For at kunne tilbyde den bedste service, er det vigtigt at rammerne er i orden. Vi kan derfor tilbyde en nyindrettet klinik med en rar og behagelig atmosfære, hvor personalet betragter klinikken som mere end blot en arbejdsplads. Vi råder over 8 behandlingsrum og alt i moderne udstyr. For alle vore patienter gælder det, at vi er tålmodige og har god tid, og vi tilstræber, at alle behandlinger foregår smertefrit. Har du angst for tandbehandling, kan vi oplyse, at vi har stor erfaring med at tage hensyn til dette, således at behandlingen gøres til en god oplevelse.

Banegårdspladsens Tandklinik Næstved har et tæt samarbejde med TandproTetikeren Næstved, der har til huse på samme adresse og udfører aftagelig protetik, både hel og delvis. Samarbejdet sikrer, at du som patient har alle ydelser og services samlet under ét tag.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau